Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,7 op basis van 292 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Ina Culemborg
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Goede uitleg van zaken, vriendelijk èn behulpzaam.
10
Nick Kerkdriel
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Ik ben bij vele garages met mijn auto's geweest maar ik zie mijzelf hier niet gauw meer weg gaan. Altijd vriendelijk en goed geholpen. Altijd even een praatje over alfa bij het wegbrengen en ophalen. En zelfs als ik zelf bezig ben met mijn auto en bel om advies word dit vriendelijk gegeven. De prijzen zijn dikke prima en de deskundigheid is super aanwezig. Ik laat hier mijn alfa dan ook met een gerust hart achter.
10
Jose Meteren
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Fijne persoonlijke service.
10
Esther Houten
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Fijne service. Denken altijd in oplossingen.
10
Nicky van Veen Culemborg
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Op 16 januari 2023 vlak voor sluitingstijd mijn Renault Clio voor onderhoud weggebracht naar RH Autotechniek. Het ontvangst was goed. Bij het overdragen van de sleutel een kort rondje om het voertuig gelopen om de bijzonderheden door te nemen welke mij bekend waren en naar mijn inziens aandacht nodig hadden. De volgende ochtend, 17 januari, werd ik telefonisch ingelicht over de te vervangen onderdelen en het nodige onderhoud. Ik vond dat er open en transparant gecommuniceerd werd over de kosten en uit te voeren werkzaamheden. Daar waar ook adviespunten werden aangedragen over bijvoorbeeld de remblokken en accu. Gezien de hoeveelheid werkzaamheden, waar ik voorafgaand aan de afspraak al rekening mee had gehouden, zou mijn auto de volgende dag klaar staan. Op 18 januari ontving ik halverwege de dag een telefoontje dat mijn auto klaar stond. Bij het ophalen van mijn auto werd ik wederom netjes bijgesproken. Voordat ik mocht afrekenen keken wij eerst naar alle oude onderdelen welke vervangen waren. Dit initiatief kwam van de monteur zelf. Hierbij werd er duidelijk en zichtbaar uitgelegd hoe en wat er een aan het onderdeel versleten was of op welke wijze het eigenlijk hoort te bewegen. Op het moment dat ik wegreed was ik volledig verrast hoe soepel en ontspannen de Clio weer bewoog. Het gevoel als toen de auto uit de showroom kwam rijden. Ik ben zelf geen automonteur maar heb wel enigszins kennis van zaken. Pluspunten: - Goede prijzen; - Open en transparant; - Vakbekwaam; - Service gericht; - Vriendelijk. Ik raad RH Autotechniek zeker aan! Ik kom ook zeker terug voor onderhoud en reparaties.
10
Jan Laponder Culemborg
Service 8
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Er is veel mogelijk, niets is te veel . De kennis is ook top.
9
Jan J. Koopman Culemborg
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Apk en kleine beurt en enkele uitdeukjes en verfschrammen alsook het wassen van de auto, n.m.g. prima uitgevoerd. Ga zo voort, vrienden !
10
Cees Culemborg
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Super Service en Deskundig.
10
Diederik Everdingen
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Mijn auto besloot dat er iets niet in de haak was waardoor ik niet meer verder kon rijden. Ik op internet de eerste de beste garage op gezocht, bleek gelukkig RHautotechniek te zijn. Ik opbellen, de telefoon werd gelijk opgenomen, iets wat niet meer vanzelfsprekend is tegenwoordig. Ik leg het probleem uit en ze komen er gelijk aan. De diagnose werd gesteld en er werd duidelijk uitgelegd wat er gedaan moest worden om dit donderse euvel te verhelpen. Alles is super gecommuniceerd en boven verwachting opgelost. Super service!
10
Willem Culemborg
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 4
Zonder afspraak correct behandeld met goed advies en verstrekt hulp middel met goede kwaliteit en goede service tegen een schappelijke prijs ! Fijn team monteurs met technice kwaliteiten en informatie waar je zonder drempelvrees makkelijk binnen loopt
laden...