GVAutotechniek sluit zich aan bij AutoFirst en wordt AutoFirst RH Autotechniek

Graag stellen wij u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen ons bedrijf. In de loop der jaren - Waar Gert Verhoef de start heeft gemaakt en ik het per juli 2019 van hem heb mogen overnemen - zijn wij uitgegroeid tot een moderne garage in Culemborg, waar vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Oftewel: betrokken, flexibel, servicegericht, altijd bereid om u als klant van dienst te zijn.

 

Het huidige tijdperk en om als bedrijf gesteld te staan voor de toekomst eist dat garagebedrijven meer gaan samenwerken. Mede op het gebied van marketing, maar ook om bij te blijven in alle ontwikkelingen in de autobranche, zodat wij u ook in de toekomst nog steeds dezelfde service kunnen bieden. Wij willen u graag laten weten dat wij ons aansluiten bij het garageconcept AutoFirst. Met de overstap zullen wij vanaf heden AutoFirst RH Autotechniek heten.

 

Voor u verandert er niets!

De wijzing betreft uitsluitend de naamswijziging en de uitstraling. Wij zijn een universele autogarage, maar blijven gespecialiseerd in Italiaanse auto's zoals Alfa Romeo, Fiat en Lancia. Onze kracht zit dan ook in flexibiliteit, klantgericht denken en het kunnen leveren van een totaalpakket voor uw auto. 

Bovag garantie

Mobiliteits garantie

Met de Mobiliteitsgarantie van AutoFirst bent u bij pech altijd weer snel op weg.

Lees meer
Bovag garantie

Auto reparatie

AutoFirst RH Autotechniek repareert uw auto vakkundig.

Lees meer
Bovag garantie

Voordelig onderhoud

Met regelmatig onderhoud voorkomt u pech of dure reparaties aan uw auto.

Lees meer
Bovag garantie

APK-keuring nodig?

Bij AutoFirst RH Autotechniek wordt u snel en vakkundig geholpen.

Lees meer