Vacature automonteur

Vacature automonteur

Heeft u vragen voor ons?

Neem contact met ons op

Ben je handig en wil jij nog steeds elke dag nieuwe dingen meemaken en leren in het autovak? Spreekt diversiteit in het werk je aan en werk je graag in een klein team van professionals? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat ga je doen? 

Autofirst RH Autotechniek is een autogarage gevestigd te Culemborg. Wij zijn een klein en jong team met specialisten. Samen zijn wij nog elke dag bezig om te groeien en te ontwikkelen in het autovak. Zo staan we klaar voor de toekomst. Geen uitdaging is voor ons te groot! Ook kennen wij al onze klanten bij naam en staat de klanttevredenheid voorop.

 

Moet er gesleuteld worden? Dat regel jij wel even! Wordt er gebeld? Dan pak jij de telefoon en plant samen met de klant een afspraak in! Ook denk je vooruit: morgen staat een bandenwissel gepland, laat ik - nu ik even tijd heb - de banden alvast uit de opslag pakken.

 

De functie van automonteur is uitdagend en afwisselend. Het werk varieert van een onderhoudsbeurt, diagnose stellen, reviseren van een motorblok tot het uitlijnen van een auto. Je kan deze werkzaamheden zelfstandig uitvoeren en draagt zorg voor een juiste administratie van de verrichte werkzaamheden.

 

Wat maakt jou succesvol?

Je bent een liefhebber van het autovak met een technische achtergrond. Je bent flexibel en collegiaal en kunt goed samenwerken met collega’s. Zelfstandig werken gaat je goed af en je bent niet bang om bijvoorbeeld een versnellingsbak uit elkaar te halen.

 

Verder breng je mee:

  • Je bent gestart met een MBO-autotechniek niveau 3 of niveau 4 opleiding of beter nog je hebt deze al afgerond;
  • Je bent klantgericht en je communiceert in iedere situatie op passende wijze met collega’s;
  • Je wil graag ervaring op doen;
  • Je wil je jezelf blijven ontwikkelen en wij bieden je die kans!

Ben jij een technisch talent dat de top wil bereiken? Solliciteer dan direct.

Wij bieden

Dit is jouw kans om bij ons aan de slag te gaan in een veelzijdige en zeer uitdagende baan met volop ontwikkelkansen. Samen met collega’s met dezelfde drive weten jullie het werk tot een succes te maken.

Een greep uit onze arbeidsvoorwaarden:

  • Marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Wij zijn een erkend leerbedrijf;
  • Wij bieden opleidingsmogelijkheden;
  • En een collectieve zorgverzekering.

 

Iets voor jou? 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ruben Holtslag, 06 407 150 24.

 

Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan direct door jouw CV en motivatie aan ons te mailen naar info@rhautotechniek.nl.